En herlig kombinasjon av myke kjeks med en kraftig sjokoladesmak og en fløyelsmyk marshmallowkrem.
Oppskriften gir ca 15 stk.
Du trenger:
150 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
70 g kakaopulver
110 g smør
220 g sukker
1 egg
1 ts vaniljeessens
150 g kokesjokolade
100 g mykt smør
200 g melis
2 ss melk
1 ts vaniljeessens
150 g marshmallows
Forvarm ovnen til 180 grader.
Rør smør og sukker hvitt. (Bruk alltid en "K-krok" når oppskrifter starter med at smør og sukker skal røres hvitt.)
Sikt i mel, bakepulver og kakaopulver, og bland til en jevn deig.
Tilsett så hakket sjokolade.
Bruk hendene til å lage små baller av deigen, som du forsiktig presser flate. Plasser på et stekebrett, med plass til at de siger litt utover. Stekes i 10-12 minutter. De skal bli sprø i kantene og myk i midten.
Kremen:
Bland sammen alt unntatt marshmallows til en jevn smørkrem.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar