Disse herlige ostekakene består av kjeksbunn, ostekrem med smak av sitron og jordbærgele. De er lette å lage og trenger heller ikke noe tid i ovnen.
Oppskriften gir ca 15 stk.
Du trenger:
250 gram digestive
100 gram smør
1 pk sitrongele
250 gram kremost naturell
75 gram melis
2 ss sitronsaft
revet sitronskall fra 1/2 sitron
3 dl kremfløte
1 pk jordbærgele
Jordbær
Knus kjeks i en pose med kjevle eller i en foodprocessor.
Smelt smøret og rør det sammen med kjeksen.
Klem røren godt ned i amerikanske muffinsformer. Settes i kjøleskap.
Kok opp 2 1/2 dl vann og rør ut sitrongeleen. Avkjøl.
Rør sammen kremost, melis, sitronsaft og revet sitronskall.
Pisk kremfløte til en slapp krem.
Bland sammen de to kremene.
Tilsett sitrongeleen.
Fordel røren i muffinsformene, ca 3/4 fulle, og sett i kjøleskap.
Kok opp 2 1/2 dl vann og rør ut jordbærgeleen. Avkjøl.
Når kremen har stivnet og geleen er avkjølt, fordeles geleen på ostekakene.
Pynt med jordbær.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar